STYMULACJA WAŻNYCH PROCESÓW FIZJOLOGICZNYCH W ROŚLINACH
![ikona ikona](https://wialan.com.pl/wp-content/uploads/elementor/thumbs/ikona-ql7358xnmhwfy0ipa3ooc4s5cpj8vwl6qcx1fbqrjc.png)
EFEKTYWNA STYMULACJA MIKROELEMNTOWA
![ikona_1 ikona_1](https://wialan.com.pl/wp-content/uploads/elementor/thumbs/ikona_1-ql7359vhtbxq9mhc4m3awmjly3em3lox2hkiwlpdd4.png)
OGRANICZA NEGATYWNY WPŁYW PATOGENÓW NA ROŚLINY
![ikona_2 ikona_2](https://wialan.com.pl/wp-content/uploads/elementor/thumbs/ikona_2-ql7359vhtbxq9mhc4m3awmjly3em3lox2hkiwlpdd4.png)
POPRAWIA JAKOŚĆ PLONU
I ZWIĘKSZA PRODUKTYWNOŚĆ UPRAW
Szeroki zakres stosowania PURE ONE.
Uprawy polowe: ziemniaki / pszenica/ jęczmień / pszenżyto / kukurydza / rzepak / buraki cukrowe / słonecznik / soja
Owoce i warzywa: jabłka / winorośl / jagodowe / ogórki / papryka / pomidory / buraki ćwikłowe / korzeniowe (marchew, pietruszka, seler) / sałata i szpinak / kapusta
![Prezentacja programu PowerPoint Prezentacja programu PowerPoint](https://wialan.com.pl/wp-content/uploads/elementor/thumbs/ziemniak-ql747jv0dy3lozft2crgu8rmfnhev0wfl80fz5mi38.jpg)
![Prezentacja programu PowerPoint Prezentacja programu PowerPoint](https://wialan.com.pl/wp-content/uploads/elementor/thumbs/rzepak-ql747juzs0pdvzcxuwbvs7cfwzdlj5aknbpuwgdw2o.jpg)
![Prezentacja programu PowerPoint Prezentacja programu PowerPoint](https://wialan.com.pl/wp-content/uploads/elementor/thumbs/pszenica-ql747ix5l6o3kdeb0dx97pkzbli8bg6ub72df6fa8w.jpg)
![POMIDOR POMIDOR](https://wialan.com.pl/wp-content/uploads/elementor/thumbs/POMIDOR-pob2x3p7lmhum6suyhwmpqfanm8k3p7xjaejfps2dc.jpg)
![](https://wialan.com.pl/wp-content/uploads/2021/04/JABLKA.jpg)
![truskawka-2 truskawka-2](https://wialan.com.pl/wp-content/uploads/elementor/thumbs/truskawka-2-q16eii0ix2cv89b4ryvwvdrpjwq0wh8572ezzhqyv4.jpg)
Efekty produkcyjne po zastosowaniu Pure One:
– zwiększenie efektu produkcyjnego od 3% do 20%
– wyższa jakość plonu: wyższa zawartość białka w zbożach, soi, wyższa zawartość skrobi w ziemniaku, wyższa polaryzacja w przypadku buraka cukrowego, buraka ćwikłowego, wyższa zawartość cukru w winorośli.
– wydłużenie trwałości warzyw i owoców: marchew, pomidor, ogórek, burak ćwikłowy, seler, sałata, jagodowe, jabłka
– możliwość ograniczenia pozostałości i zużycia syntetycznych fungicydów do 40% – zielony ład.
Stosować wyłącznie w uzasadnionej potrzebie nie przekraczać dawki.
Zawartością opakowania przed użyciem kilkakrotnie wstrząsnąć. Nawóz należy wlewać poprzez filtr do zbiornika opryskiwacza wypełnionego w 3/4 objętości wodą (z włączonym mieszadłem). Po uzupełnieniu zbiornika do pełnej objętości wodą utrzymywać pracę mieszadła do zakończenia oprysku. Wszystkie elementy opryskiwacza powinny być czyste i prawidłowo ustawione. Nie należy pozostawiać cieczy roboczej w opryskiwaczu w czasie przerw na posiłki lub na noc.
Mieszanie z innymi produktami: Należy dokładnie zapoznać się z etykietami produktów i stosować się ściśle do zawartych w nich instrukcji w zakresie łącznego stosowania z innymi produktami. Za działanie łącznie stosowanych produktów odpowiada użytkownik.
W przypadku wątpliwości, wskazane jest zastosowanie nieznanej mieszanki na ograniczonym areale.
![](https://wialan.com.pl/wp-content/uploads/2023/04/koperta.png)
Chcesz dowiedzieć się więcej, napisz do nas!
doradcy@wialan.com.pl lub wejdź na stronę sklepfarmera.pl